Wie vervult onze werkervaringsplek?

Wie vervult onze werkervaringsplek?

Profielschets werkervaringsplaats ZiP

Zin in Peize 

Zin in Peize [ZiP] is een initiatief in het dorp Peize. Het wil voorzien in de behoefte van mensen aan verdieping , zingeving en spiritualiteit.

Ons uitgangspunt is het zichtbaar en voelbaar maken van een onvoorwaardelijk vrije, spirituele ruimte, waarbinnen recht gedaan wordt aan ieders beleving en benadering , aan wat een ieder op voorhand al aan rijkdom en potentie in zich heeft. We bieden activiteiten aan waarin mensen van toeschouwer, deelnemer kunnen worden, met elkaar in contact staan en verrijkt de activiteit afsluiten. We zijn geslaagd in onze missie als deelnemers zich instaat gesteld voelden geïnspireerd te worden en te groeien.

ZiP is gestart in eind 2014. Zie voor verdere informatie : www.zininpeize.nl 

We zoeken 

Iemand die ons voor 1 dag per week wil helpen bij het organiseren van activiteiten, public relations/ social media en het versterken van ons netwerk. Voorlopig voor de periode van 1 jaar.

We bieden

Een boeiende ervaring, goede begeleiding door een enthousiast kernteam, ruimte om je te ontwikkelen, en onkosten- of vrijwilligersvergoeding.

We vragen 

Iemand die

– de opleiding godsdienstwetenschappen of humanistiek of een andere mensgerichte hbo/wo-opleiding met goed gevolg heeft afgerond of in de afrondende fase zit.

– geïnspireerd raakt door de doelstellingen van ZIP en hierop een visie heeft

– affiniteit en/ of ervaring heeft met vernieuwende activiteiten en ontwikkelingen op het gebied van religiositeit, spiritualiteit en zingeving,

– oog heeft voor een open sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn.

– communicatief vaardig is, in spreken, schrijven en gebruik van social media.

Voel je je aangesproken door deze oproep, stuur dan een mail met cv en motivatie uiterlijk 24 december 2016 naar zininpeize@hotmail.com.

Heb je vooraf vragen, dan kun je contact opnemen met Anneke van der Geest, lid kernteam Zip, 06-12467763