Poëzie in Peize op zondag 27 september

Poëzie in Peize op zondag 27 september

Zondag, 27 september 2020, een voorzichtige herstart Zin in Peize

Corona heeft ons lange tijd op afstand gehouden en nog steeds moeten we veilig en met enige afstand met elkaar omgaan. Maar we willen toch graag weer voorzichtig starten elkaar te ontmoeten.
Dus als je graag mensen ontmoet en houdt van een zinnig gesprek en het leuk vindt om poëzie met elkaar te delen, ben je welkom bij Poëzie in Peize, een ZiP-avond, in de kerk van Peize.


Poëzie?
Lees je wel eens een gedicht? Of misschien schrijf je ze zelf?
Heb je zin een gedicht en wat je daarin raakt te delen met anderen?
 

Juist is deze tijd van sociale isolatie is het fijn om zielsverwanten te treffen.
Elke deelnemer neemt een gedicht mee naar deze avond. Het luisteren naar en praten over de gedicht-keuze van de ander kan misschien wat toevoegen aan je eigen beleving en gedachten.
We starten om 19:30 uur en het afsluitende kopje koffie en thee zal zo rond 21:00 uur zijn.

Om het Corona-proof te houden willen we het aantal deelnemers beperken tot 10. Wanneer er meer aanmeldingen komen, organiseren we een tweede avond en wie weet is er animo om dit vaker te doen.
Bij binnenkomst ontsmet je je handen, houden we anderhalve meter afstand en zoek je een stoel die op anderhalve meter van elkaar staan. Voor koffie, thee en kleine versnapering wordt gezorgd. Het is ieders eigen verantwoordelijkheid om die anderhalve meter in acht te houden.

ZiP ?
Zin in Peize is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in activiteiten op gebied van zingeving, spiritualiteit en dergelijke. Iedereen is welkom, uit Peize maar ook uit omliggende dorpen.

Eerste keer
ZiP heeft nog niet eerder een avond over Poëzie georganiseerd, maar we denken dat dit een mooi middel is om nader kennis te maken en tot mooie “zin-volle” gesprekken te komen, die net even wat meer diepgang hebben dan een gesprekje bij de bakker.

Aanmelden kan tot uiterlijk 20 september. Dit kan via het emailadres

zininpeize@hotmail.com of telefonisch 06-28278714 (Jos Karssies).