Poëzie in Peize op woensdag 17 november

Poëzie in Peize op woensdag 17 november


herstart Zin in Peize – ontmoetingen

Corona heeft ons veel langer op afstand gehouden dan menigeen had verwacht. We willen graag weer starten elkaar te ontmoeten en kiezen daarvoor een activiteit die ons de eerste keer erg goed is bevallen: Poëzie die je raakt. Als je graag mensen ontmoet en houdt van een zinnig gesprek en het leuk vindt om poëzie met elkaar te delen, ben je welkom bij Poëzie in Peize, een ZiP-avond, in de kerk van Peize.

Poëzie? Lees je wel eens een gedicht? Of misschien schrijf je ze zelf? Heb je zin een gedicht en wat je daarin raakt te delen met anderen?

Na een lange tijd van sociale isolatie is het fijn om zielsverwanten te treffen. Het luisteren naar en praten over de gedicht-keuze van de ander kan misschien wat toevoegen aan je eigen beleving en gedachten. We starten om 19:30 uur en het afsluitende kopje koffie en thee zal zo rond 21:00 zijn.

Om alle gedichten tot hun recht te laten komen, is er ongeveer ruimte voor 10 gedichten. Wanneer er meer deelnemers zijn, organiseren we een tweede avond.

Voor koffie, thee en een kleine versnapering wordt gezorgd. Vanzelfsprekend houdt iedereen rekening met de ander en blijft bij Corona-kenmerken thuis.

ZiP ? Zin in Peize is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in activiteiten op het gebied van zingeving. Iedereen is welkom, uit Peize maar ook uit omliggende dorpen.

Tweede keer ZiP heeft één keer eerder een avond over Poëzie georganiseerd. Die avond hebben we prachtige eigen gedichten gehoord, maar ook poëzie van bekende en minder bekende dichters. Dit leverde een betrokken sfeer, korte “zin-volle” uitwisselingen en soms zelfs vervolg-contacten.

Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdag 13 november via het emailadres zininpeize@hotmail.com of telefonisch 06-28278714 (Jos Karssies).