Ingeborg Hofstede ‘preekt’ op 13 november

Ingeborg Hofstede ‘preekt’ op 13 november

Het is gelukt. Zin in Peize [ZiP] heeft iemand gevonden voor de preek van de leek. Procesbegeleider en medium Ingeborg Hofstede ‘preekt’ op vrijdag om 19:00 uur in de kerk van Peize.

Ingeborg spreekt deze avond over de plek in jezelf waar jij zoekt naar antwoorden op onze levensvragen. Is het vooral je hoofd dat je hierbij gebruikt of helpen ook je hart en intuïtie jou je weg te vinden? Laat je inspireren en luister naar wat jouw kern je te vertellen heeft. Na de lekenpreek is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en en met elkaar van gedachten te wisselen.

ZiP staat voor het creëren van ruimtes. Ruimte voor zin. Ruimte voor muziek. Ruimte voor spiritualiteit. Ruimte voor verbinding. Ruimte voor bezielde mensen, die met anderen willen delen wat hen inspireert. Aan deze laatste ruimte geeft ZiP gestalte door middel van de preek van de leek.

Iedereen is van harte welkom. Aanvang: 19:00 uur en de toegang is gratis.

Aansluitend vanaf 20:00 uur, ook in de Perk van Peize, kunnen liefhebbers mantra zingen onder leiding van zangcoach Bernard Slofstra. Er worden liederen uit diverse culturele, religieuze en spirituele richtingen gezongen die hart en ziel raken. Het zingen van mantra’s wordt afgewisseld met stiltemomenten.

De teksten en melodiën zijn eenvoudig waarbij er vanuit eenstemmigheid al gauw meerstemmigheid ontstaat. Bernard leidt de avond op de piano. De kosten voor mantra zingen zijn 10 euro, inclusief koffie en thee, je bent welkom vanaf 19:30 uur. Voor informatie en opgeven kun je terecht op de website www.bernardslofstra.nl