Running Dinner op zaterdag 14 mei 2022

Running Dinner op zaterdag 14 mei 2022

Corona heeft ons lange tijd op afstand gehouden, maar nu willen we jullie graag weer uitnodigen.
Dus als je graag mensen ontmoet en houdt van een zinnig gesprek en ook nog zin hebt in een driegangen diner ben je welkom op het ZiP Running Dinner 2022.

Running Dinner ??
Je krijgt elke gang op een ander adres voorgeschoteld.
We starten om 17.30 uur bij Hofstraat 2 in Peize. Daarna krijg je voor- en hoofdgerecht op verschillende adressen in wisselende samenstelling. Het dessert is weer met z’n allen op de Hofstraat 2. Het afsluitende kopje koffie en thee zal zo rond 21.00 zijn.

We gaan uit van groepjes van 4 personen en afhankelijk van de aanmeldingen kan een groepje uit maximaal 6 personen bestaan. De 1,5 meter afstand is niet meer nodig, maar we houden wel rekening met elkaars wensen.

Het doel van dit running dinner is om tijdens een gezellige maaltijd andere mensen te leren kennen. Aan de hand van het thema “Sout van die Aarde” (lied van Stef Bos) nodigen we de deelnemers uit eigen verhalen uit te wisselen.

ZiP ?
Zin in Peize is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in activiteiten op gebied van zingeving, spiritualiteit en dergelijke. ZiP, heeft al twee keer eerder een running dinner georganiseerd. Iedereen is welkom, uit Peize maar ook uit omliggende dorpen.

Voorgaande keren ontstonden er mooie gesprekken. Het thema was een kapstok om in gesprek te komen. Mensen maken met elkaar kennis, het gaat niet om top-gerechten en het is bovendien ook niet duur. Het gaat er om dat het gastvrij voelt, om zo ergens aan tafel te gaan zitten.

“Het gaat om de gezelligheid, niet om culinaire hoogstandjes”. Je kunt je ook met een goede kennis opgeven en samen koken. Deelname kost 15 euro p.p., hiermee worden de onkosten van de koks vergoed.

Je kunt je op drie manieren opgeven:
– als kok zonder gastadres,
– als kok met gastadres
– als gastadres zonder te koken.

Aanmelden als kok of als gastadres voor het voor- of hoofdgerecht kan tot 1 mei.
Dit kan via het emailadres  zininpeize@hotmail.com of telefonisch 06-28278714 (Jos Karssies). Meer informatie over ZiP vind je op ZininPeize.nl.