Hoe zie jij het kerkgebouw van de toekomst?

Hoe zie jij het kerkgebouw van de toekomst?

De toekomst van de kerk in Peize, als kerkgebouw en/of als gebouw met een meer publieke functie. Dat is het hoofdonderwerp van deze enquête. Het gaat hierbij om aanpassingen in het gebouw of een aanbouw. Er zijn verschillende belanghebbenden betrokken bij de Kerk in Peize en haar toekomstplannen. Het is dan ook de bedoeling om door middel van deze enquête zo veel mogelijk betrokken mensen te vragen om hun mening wat betreft de toekomst van de kerk in Peize.

De enquête is opgezet en uitgevoerd door drie studenten van het Honours Talentprogramma van de opleiding Vastgoed & Makelaardij van de Hanzehogeschool Groningen. De doelstelling van de enquête is om alle meningen van alle betrokkenen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Uit deze meningen kunnen we vervolgens een concreet en realistisch toekomstbeeld schetsen. Wil je ons daarbij helpen?

Heb je de papieren versie van de enquête ontvangen? Dan kun je deze inleveren in de brievenbus aan de kerk tot uiterlijk 30 januari 2016. Digitaal kun je de enquête invullen via onderstaande link.

enquête over kerkgebouw van de toekomst