Goedbezochte avond Als het leven eindigt…

Goedbezochte avond Als het leven eindigt…

De eerste avond van de bijeenkomst Als het het leven eindigt.. wat gebeurt er dan met je… heeft veel bezoekers mogen verwelkomen. In een zaal van Café Ensing in Peize werd er op vrijdag 4 september onder leiding van Dorien Pool gepraat over hoe je omgaat met de dood van naasten.

Eerst toonde gespreksleider Dorien een paar fragmenten van de dvd Het Tibetaans dodenboek. Ze wilde laten zien hoe er in een andere cultuur met de dood wordt omgegaan. Daarna kwam het gesprek van de vijftien aanwezigen snel op gang. Er werd openlijk gesproken over de dood van hun dierbaren en hoe ze dat hebben ervaren.

Op vrijdag 18 september is de tweede bijeenkomst en draait het om rouwverwerking, van de nabestaanden. Wat helpt als je in diepe rouw bent en wat helemaal niet? Hoe kom je verder en vind je de weg naar het leven terug? Hoe denk je over de dood, over je sterfelijkheid? Is dat altijd zo geweest, of is dat misschien veranderd?

De locatie is ook vrijdag 18 september wederom café Ensing, Hoofdstraat 52 in Peize. Aanvang: 20:00 uur. Opgeven kan via zininpeize@hotmail.com of via het contactformulier. Iedereen is natuurlijk van harte welkom, ook als je eerste bijeenkomst hebt gemist.

  • Album
  • Album
  • Album
  • Album