De Preek van de Leek

De Preek van de Leek

ZiP staat voor het creëren van ruimtes. Ruimte voor zin. Ruimte voor muziek. Ruimte voor spiritualiteit. Ruimte voor verbinding. Noem maar op. Ruimte ook voor bezielde mensen, die  met anderen willen delen wat hen inspireert. Aan deze laatste ruimte geeft ZiP gestalte door middel van de Preek van de Leek.

Heb jij een eigen boodschap, een eigen visie  èn het verlangen haar voor het voetlicht te brengen? Dan is de Preek van de Leek  geknipt voor jou. Grijp je kans en beklim de preekstoel van de kerk van Peize. Inmiddels hebben zich mensen gemeld en kan de preek doorgaan op

13 november   2015 19:00 uur

Een preek werkt het beste als hij maximaal een kwartiertje duurt. Daarna is er koffie en zou er zomaar een gesprek kunnen ontstaan.

Ids Dijkstra gaf het startschot en verwoordt zijn ervaring als volgt:  de voorbereiding gaf mij veel plezier, want nadenken en verwoorden van zaken die er toe doen was voor mij als het leggen van een lastige puzzel. Fijn dat de preek van de leek wordt voortgezet, want ik gun iedereen zijn of haar moment!

Overbodig te zeggen dat het er niet toe doet of je religieus bent, christen, boeddhist, agnost of wie weet helemaal niks. In alle gevallen ben je volkomen welkom als je zelf. Je hoeft je alleen op te te geven, via deze site of via een e-mail naar zininpeize@hotmail.com. Durf je de uitdaging aan?

Na afloop is er de mogelijkheid om Mantra te zingen met zangcoach Bernard Slofstra.  Voor meer informatie en opgave  kun je terecht op de site: www.bernardslofstra.nl

  • Album
  • Album