Kerstmusical op 24 december om 17:00 en 19:00 uur

Datum: 24-12-2018

Dertig kinderen van de scholen De Eskampen en Het Spectrum zijn druk aan het repeteren voor de jaarlijkse kerstmusical in de Kerk van Peize. Dit jaar wordt de musical Kerst met Ubuntu opgevoerd. De musical is een activiteit van Zin in Peize [ZiP]. 

 

Kerst met Ubuntu speelt zich af in een gezellig dorp waar de mensen elkaar kennen en betrokken zijn. Het is bijna kerstmis en iedereen is druk bezig met de voorbereidingen. 

Een paar dagen voor kerst verschijnt een onbekende in het dorp. Hij trekt een kar met zich mee met zijn hele ‘hebben en houden’. Hij stelt zich voor als professor Professor en zet midden op het dorpsplein zijn tent op, vastbesloten om hier kerst te vieren. 

De bewoners bekijken het met gemengde gevoelens. Wie is die vreemdeling eigenlijk, wat wil hij en waarom hier? Zijn aanwezigheid zorgt ervoor dat het een bijzondere kerst wordt, voor iedereen!

Met vrolijke liedjes en begeleiding van een pianist worden de kijkers meegenomen in deze sfeervolle kerstmusical.

De kerstmusical wordt gespeeld op maandagavond 24 december om 17:00 en 19:00 uur in de Kerk van Peize. Entree is 3,50 euro per persoon.

Kaarten reserveren kan via het e-mail: kerstinpeize@gmail.com. Wel graag doorgeven of je om 17:00 of 19:00 uur wilt komen.

Regie: Annemiek Atsma en Ricky Dekker

Begeleiding zang: Minka Zaal

Piano: Jeroen Jongejan

Vrijwilligers: Alette Strockmeijer, Ingrid Draaijer en Gretha Straatsma

  • Album
Terug naar agenda